Сашо Роман си е намерил благодетел в лицето на Слави

...
Сашо Роман си е намерил благодетел в лицето на Слави
Коментари Харесай

Слави издържа Сашо Роман, водещият пълни хладилника на мургавия славей

Сашо Роман си е намерил покровител в лицето на Слави Трифонов, който повече от 20 години не стопира да го покровителства с финансова и морална помощ. Именно водещият от Би Ти Ви е индивидът, който измисля прякора на ромския артист и към този момент десетилетия наред му урежда участия и оказва помощ в многото сложни житейски обстановки, научи HotArena.

Слави и Сашо се срещат в зората на 90-те, когато ромът внезапно попада в бенда на Дългия. През 1994 година музикантът публично стартира да свири като тромпетист в „ Ку-ку бенд ”, където обаче не изтрайва дълго време. На идната година той започва независимата си музикална кариера, продуцент на която е Слави Трифонов.

Според осведомени гологлавият водещ преднамерено отстранил Сашо Роман от бенда си, защото предаването му таман започвало да придобива съществени позиции и съгласно учиндолеца било несериозно цветнокож музикант да е в редиците на инструменталистите. Другата причина била и залитането му по чашката – Сашо Роман непрестанно се запивал и не идвал на поети задължения . Заради това в средата на 90-те циганина бил демонстративно обръснат нула номер от мутри от ВИС-2, които платили хиляди левове да пее на женитба, а той по този начин и не се появил.

От жалост, че го е оставил на улицата обаче, от този момент насам Трифонов се е трансформирал в първи покровител на 63-годишният през днешния ден Сашо. Слави постоянно му давал пари на ръка или пък пращал хора от екипа си, които да му пълнят хладилника. През последните години изпълнителят на „ Побелях и одъртявам ” претърпя 2 инсулта, като лекуването за тях бе покрито точно от Дългия. Миналата зимата пък дамата на Сашо се разболяла от тежък грип и още веднъж Трифонов купувал скъпи антибиотици и медикаменти, с цел да се вдигне жена му на крайници, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР