Сашо Кадиев втрещи с начина, по който се грижи за

...
Сашо Кадиев втрещи с начина, по който се грижи за
Коментари Харесай

Сашо Кадиев трови дъщеря си с цигари

Сашо Кадиев втрещи с метода, по който се грижи за своята 6-годишна дъщеричка Кати. Актьорът трови детето с дима от цигарите си, които наподобява са му по-важни от чистите бели дробове на детето. Той пуши в стаята, в която е и момиченцето, без ни минимум да се тормози.

От метода, по който Сашо Кадиев задимява стаята, до момента в който и щерка му е в нея, наподобява сякаш артистът не е чувал за вредата, която цигареният пушек нанася върху пасивните пушачи. А истината, доказана от всички лекари, е че техните дробове се задръстват с отрова по същия метод както дробовете на действителните пушачи. По-правдоподобното пояснение на държанието му обаче е, че артистът, като всеки обикновено развъртян в умствено отношение човек, е наясно с тази щета, само че въпросът не го интересува даже когато визира личното му дете.

От клип, който самият Кадиев пусна в обществените мрежи, се вижда по какъв начин 6-годишната му щерка Кати танцува под звуците на ария на новата съдийка в „ Гласът на България ” – Дара. Идеята най-вероятно е била да се направи реклама на младата певица, която единомислещо бе оповестена от феновете на шоуто за най-неадекватния вид за арбитър във формата на Би Ти Ви в цялата му история у нас. Това, което най-силно направи усещане във видеото, обаче не беше необятната усмивка на Кати и нейният танц, още по-малко – песента на Дара, а че татко й пуши в стаята без никакво терзание. Той даже сподели в непосредствен проект своята цигара, до момента в който записваше клипчето. „ С Кати си денсим на DARA... После DARA се снима с Кати ”, е коментарът на артиста към видеото.

„ Супер сте, но не пуши пред детето! ”, „ Бягай с тая цигара надалеч от детето ”, „ Много сте сладки, но за какво с тази цигара... в затворено помещение с малко дете... ”, разясниха някои от последователките на Кадиев в обществените мрежи. На повече му почитатели обаче не им направи усещане, че детето диша цигарения пушек на звездата. Самият Сашо също не сподели да се е впечатлил от забележките за цигарата, тъй като ги остави без отговор. Може и да не ги е видял. Ситуацията в клипа навежда на мисълта, че не му се случва за първи път да пуши в затворено помещение в наличието на детето. Ако беше по този начин, евентуално щеше да си постарае най-малко да скрие цигарата си.

Синът на Катето Евро от дълго време е признал, че е буен пушач. В предаването „ Преди обед ”, което води в Би Ти Ви, той употребява съвсем всяка пауза за реклама, с цел да излезе на открито за доза никотин. Но никой до момента не подозираше, че Кадиев кади и в стаята, в която е детето му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР