Сашо Кадиев, водещ на Преди обед“ по бТВ емоционално и

...
Сашо Кадиев, водещ на Преди обед“ по бТВ емоционално и
Коментари Харесай

Водещ по бТВ наплю протестиращи и ожали полицаите. Зрители ядосани на мамин Сашко

Сашо Кадиев, водещ на „ Преди обед “ по бТВ прочувствено и превъзбудено съобщи от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по служителите на реда. Горките служители на реда, трява да търпят сходна експанзия, вместо да арестуват и тези да бъдат наказани. Краен съм и не претърпявам такива неща.
Протестирайте спокойно. Ама всякакви протестиращи, нали, в случай че не са по разпоредбите, да се намесва полицията. Така го разбирам. Останалите в студиото, в това число партньорката му Деси Стоянова се пробваха възпитано и аргументирано да му обяснят, че разпоредбите се отнасят за всички и когато полицията употребява мощ също не е ОК. Не го убедиха и Кадиев продължи да атакува протестиращите и да пази с жар и плам полицията.

Минути по-късно той още веднъж се върна на тематиката за митингите, тъй като, както самичък изясни, в мрежата мигновено бил засипан с въпроси и несъгласия във връзка с безапелационната му позиция. Поизплашен и нервиран от бързата реакция на феновете, той се опита да изясни, че не бил свестен вярно. Който желае можел да си стачкува, но по разпоредбите. Не харесвал провокаторите.

Свидетели сме на голяма неправда. Александър Кадиев е водещ на известно предаване. Всеки работен ден той има опция да показва своята позиция по един или различен метод. Включително да манипулира и хитро да прокарва свои гледни точки по разнообразни тематики. Може да не го прави, само че има опция.

Протестиращите са на площадите, тъй като години наред гласът на жителите е пренебрегнат. Хората не устояха, когато деградацията в редиците на властта стана ужасяваща.

От стартирането на новия сезон на „ Преди обед “ нито един път в студиото не е бил канен човек от митингите. В подобен случай Кадиев няма никакво право да съди който й да било. Защото очевидно не знае защо става дума. Което е жалко.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР