Сашо Кадиев се събра с бившата си жена на рожден

...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена на рожден
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се събра с бившата си жена

Сашо Кадиев се събра с някогашната си жена на рожден ден на щерка им Катерина, която навърши 8 години на 19 март.

 

Актьорът се старае да поддържа положителни връзки с Таня Тончева. Двамата постоянно театралничат усмихнати за обща фотография, когато имат мотив.

Очевидно актуалната му другарка Ивелина Чоева не се нервира от този факт. Доколкото се вижда от фрагментите обаче, тя не е участвала на тържеството.

 

Прави усещане, че откогато Таня спря да е дейна на дансинга, е качила много килограми. В последно време обаче поставя старания да възвърне положителната си форма. През последните две години на красивата брюнетка й се струпаха редица отрицателни прекарвания – раздели се със Сашо Кадиев, погреба майка си и брат си… Докато тя се бореше със скръбта, Кадиев се скъса да обикаля с новата си възлюбена и да показва благополучие.

 

Запознати издават, че след нещастието, брюнетката се затворила в себе си и не позволява външни хора до персоналния си свят. След гибелта на майка й, единствената, която я подкрепила била Катето Евро.

 

Както към този момент стана ясно, Сашо Кадиев няма да е водещ на „ Преди обед “ през идващия тв сезон. Причина за това е, че работата му в малкия екран попречва съществено актьорската му кариера. Макар да наподобява разглезен и лекомислен, той е много предан на специалността. От близкото му обграждане настояват, че закъснява за задължения не тъй като е лекомислен, а заради липса на време. Има обаче възможност Кадиев да води своя графа в предаването.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Таня Тончева Ивелина Чоева Катето Евро „ Преди обед “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР