Сашо Кадиев се раздели окончателно с Преди обед и в

...
Сашо Кадиев се раздели окончателно с Преди обед и в
Коментари Харесай

Истината за раздялата лъсна: Би Ти Ви прибирали 30% от хонорарите на Сашо Кадиев

Сашо Кадиев се раздели дефинитивно с " Преди обед " и в последния си работен ден преди седмица бе очевидно удовлетворен, ухилен и носталгичен. Дали обаче зад " уволнението " му стои единствено желанието му за смяна? Според скорошни клюки, артистът бил подготвен да остане щатен водещ на предаването дружно с Деси Стоянова, само че управлението на медията отказали да трансформират контракта му.

Седмичникът " Филтър " твърди, че същинската причина Сашо да напусне, е обстоятелството, че Би Ти Ви прибира 30% от безусловно всеки негов хонорар. Актьорът има щатен контракт с малкия екран, против което медиата му плащала висока заплата, само че и менажирала всичките му участия. Така в случай че Кадиев е получавал да вземем за пример по 500 лв. хонорар от режисура, е трябвало да дава по 150 лв. на Би Ти Ви. Ако пък го поканят за водещ на празненство или събитие, цената му е 3000 лв., само че чисто прибира 2100 - огромен % си удъжа малкия екран. С това артистът въобще не бил склонен и няколко пъти повдигал въпроса пред шефовете си в Би Ти Ви. Те обаче по този начин и не се навили да трансформират контракта му - такива били изискванията за всички лица на медиата

В изявление предходната седмица за предаването " 120 минути " пък Кадиев изясни своето овакантяване с желанието си да има повече време за театъра и киното. По-паметливите обаче ще си спомнят, че още до момента в който беше водещ на " Преди обед ", артистът не спираше да пътува, да обикаля страната поради представленията " Горката Франция " и " Игра за двама ". Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев. Така че надали са му липсвали спомагателните задължения.

Въпреки всичко обаче, Сашо Кадиев не е затворил дефинитивно вратата към Би Ти Ви, тъй като от септември най-вероятно ще продължи да се изявява, единствено че на хонорар - водейки своя графа в " Преди обед ", както и " България търси гений ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР