Сашо Кадиев направи нещо непростимо в навечерието на великденските празници.

...
Сашо Кадиев направи нещо непростимо в навечерието на великденските празници.
Коментари Харесай

Непростимо! Сашо Кадиев избра ново гадже пред козунаците на ...

Сашо Кадиев направи нещо непростимо в навечерието на великденските празници. Вместо да остане вкъщи и да се гощава обилно с прословутите козунаци на известната си майта, той отпраши за Доминикана. При това не самичък, а в компанията на новата си другарка, която сподели дискретно за първи път в обществените мрежи, написа Hotnews.bg.

На един фрагментите в обществената мрежа се вижда по какъв начин той се разхожда по брега в компанията на дама. За раздялата с майката на детето му се знае от към този момент година, а в последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която към този момент не крие близостта си. Вчера, до момента в който Деси Стоянова водеше сама в студиото, Кадиев подхванал 13 часов полет до екзотичната страна.



Той е настанен в Пунта Кана, където единствено преди няколко месеца почиваше неговият сътрудник в " България търси гений " Даниел Петканов дружно с жена си Александра. Явно притеглен от разказите за хубостите на Доминикана, Кадиев е решил тази година да замине за далечна отмора. „ Как можа да зарежеш козунаците на майка си? “, майтапят се с решението му негови другари, само че гледайки прелестните плажове с надвиснали палми и невероятните води на океана, почитателите му са уверени, че той е избрал вярното място за Великден. Особено усещане направиха фрагментите от посрещането му в хотела, където го чакаше великодушна почерпка.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР