Сашо Кадиев май си проси уволнението или поне солидна глоба

...
Сашо Кадиев май си проси уволнението или поне солидна глоба
Коментари Харесай

Гаф в ефира: Сашо Кадиев пак се издъни

Сашо Кадиев май си проси уволнението или най-малко солидна санкция от шефовете си в " Преди обед " поради това, което прави с лека ръка. Актьорът и тв водещ постоянно закъснява за работа, направи го и на днешния ефир, написа ruse24.bg.

В 9:30 ч. на екранната му половинка Деси Стоянова за кой ли път й се наложи да се чуди по какъв начин да изяснява отсъствието му. С репортерката Рая Пеева даже спретнаха разговор за повода, довела до закъснението на Кадиев.

Закъснението на Кадиев обаче, отприщи серия от любопитни самопризнания в ефир. Първо Рая Пеева призна по какъв начин поради успиване не е отишла да играе в детско зрелище. Събудила се чак в 12:30, когато постановката била от дълго време изиграна от сътрудниците й. За благополучие в театъра имало втори, дублиращ екип и по този начин отсъствието й било покрито. " Не споделих какво съм правила предната вечер, с цел да не ме уволнят. Няма да го кажа и в този момент, тъй като може и отсам за ме уволнят ", засмя се Рая.

След това и Деси Стоянова не скри, че е закъсняла за работа, единствено че един-единствен път. Появила се в bTV 20 минути по-късно, в сравнение с възнамерявала, а този ден бил значим, защото по сюжет със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси желала да е на терен по-рано от нормално. Закъснението й обаче не спънало ефира.

В последна сметка Сашо Кадиев влетя в студиото с 40 минути забавяне и съобщи, че... защото през днешния ден е Еньовден, е спазил остаряла фамилна традиция - да бере билки на разсъмване. Станал в 4:30 ч. и хванал гората, където обаче се оказал без покритие на телефона и по този начин и не могъл да предизвести. Както се досещате - обяснението му слиса и екранните му сътрудници, и феновете пред дребния екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР