Сашо Кадиев, който кара последните си месеци като водещ в

...
Сашо Кадиев, който кара последните си месеци като водещ в
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се събра с бившата си жена

Сашо Кадиев, който кара последните си месеци като водещ в Би Ти Ви, и се събра с някогашната си Таня Тончева на рождения ден на щерка им Катерина. Момичето навърши 8 години на 19 март. Актьорът се старае да поддържа положителни връзки с майката на детето. Те постоянно театралничат усмихнати за обща фотография, когато има мотив. Настоящата му другарка Ивелина Чоева очевидно не се нервира от този факт. Манекенката не е участвала на тържеството, доколкото се вижда от фрагментите, които бяха оповестени в мрежата.
След раздялата със Сашо, танцьорката Таня не се е показвала с различен мъж. Откакто спря да бъде дейна на дансинга, тя качи много килограми, само че в последно време е почнала да връща положителната си форма.  През последните 2 години кръшната брюнетка претърпя сложен интервал – бащатa на щерка й я заряза поради друга, погреба майка си и брат си, който умря от Ковид-19. Докато Точева се бореше със скръбта, Кадиев се скъса да върви по почивки с новата си обичана Ивелина Чоева и да показва благополучие.

Запознати настояват, че след трагичната загуба брюнетката се затворила в себе си  и не допускала външни хора до персоналния си свят. „ Отидоха си доста скъпи за мен хора. Ако не е детето, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден е все по-болезнен за мен, само че като си поплача, ми олеква ", споделяла е Тончева.  Тя е казвала още, че след гибелта на майка й единствено Катето Евро я е подкрепила.

Същевременно любовта на Кадиев и манекенката Ивелина върви добре. Те даже се сгодиха по Коледа. Таня не пропусна да поздрави някогашния си по този мотив. Доскоро водещият на „ Преди обед ” твърдеше, че е срещу брака, само че Чоева трансформирала настройките му. Дата за сватбата обаче още не е конкретизирана.

Актьорът и актуалната му обичана са дружно от 3 години и съгласно околните им към този момент се замисляли за дете. Заради неочаквания им годеж даже се появиха клюки, че дългокраката красавица може и да чака дете. Засега те не се доказани. Ивелина постоянно демонстрира в обществената мрежа по какъв начин пие алкохол, тъй че по всяка възможност още не е бременна.

Както „ Уикенд ” към този момент писа, Сашо възнамерява да напусне предаването „ Преди обед ”. Той няма да е водещ на утринния формат през идващия ефирен сезон. Причината е, че работата му в Би Ти Ви попречва актьорската му кариера. Синът на Катето Евро наподобява разглезен и лекомислен, само че в действителност е много предан на специалността си. Негови близки настояват, че се случвало да работи без отмора и да закъснява за задължения, само че не тъй като е лекомислен, а заради липса на задоволително време. Артистът се оплакала пред познати, че огромната му претовареност се отразявала и на персоналния му живот. Наложило се да направи избор сред двете поприща и той се спрял на това, което му е на сърце  - актьорството. Преди дни от предаването потвърдиха разкритието на „ Уикенд ”, само че прецизираха, че най-вероятно Кадиев ще остане със своя графа в шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР