Сашо Кадиев и танцьорката Таня се събраха заедно на рождения

...
Сашо Кадиев и танцьорката Таня се събраха заедно на рождения
Коментари Харесай

Сашо Кадиев стопли отношения с бившата

Сашо Кадиев и танцьорката Таня се събраха дружно на рождения ден на дъщеря им
Явно връзките на Сашо Кадиев и някогашната му половинка Таня са излезли от ледниковата епоха. Те разпространиха фотос, на който театралничат дружно с дъщеричката им на 7-ия й рожден ден. И тримата се усмихват и са очевидно удовлетворени от протичащото се. На празненството естествено участва и щастливата баба Катя Евро, чието име носи момичето.

И до момента в който напълно до неотдавна Катето Евро почиваше на Сейшелите, синчето й Сашко бе на турне в Щатите, където показа спектакъла „ Тя, той и още двама-трима “. Докато беше на обиколка зад океана екранната половинка на Кадиев – Деси Стоянова, водеше сама.

В Съединените щати артистът е бил следван от настоящата си половинка Ивелина Чоева, която се е залепила за него като гербова марка. Манекенката обаче не бе поканена на рождения ден на дребното Кате. Явно Сашо Кадиев в този момент е решил, че не е добре да събира остарялата с новата си половинка, както направи преди време.

Самата Таня показа в обществената мрежа фотоси от празника на щерка си. На фрагментите тримата са доста усмихнати и очевидно наподобяват щастливи. Говори се, че танцьорката също към този момент има нов мъж до себе си. Преди време тя разгласява обща фотография с млад мъж, чийто статут обаче остана неразбираем.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР