Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота

...
Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота
Коментари Харесай

Сашо Кадиев напълно изтри бившата си половинка от живота си

 Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всички фотоси с хубавицата в обществените мрежи, само че и тя е последвала образеца му. Семейните проблеми на двойката не са от през вчерашния ден, само че до неотдавна те поддържаха връзки и бяха запазили общите си снимки. Явно разривът в фамилията е финален и няма път обратно. Папараци на " Уикенд “ на два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата изобщо не се криеха.

Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал " Манастирски ливади “. Двойката изкара дружно към 6 години, само че в последна сметка водещият на “Преди обед " остави Таня, която е майка на единствената му щерка Катерина, написа Уикенд. Смуглата танцьорка и артистът в никакъв случай не са имали брак, само че живееха на фамилни начала. Клюките ги разделиха още при започване на 2020г., само че и двамата отричаха.

Все още не е ясно каква е повода за раздялата, само че най-вероятно артистът и тв водещ просто е срещнал друга и се е влюбил. Явно Таня дефинитивно си е събрала багажа от вкъщи им в Кокаляне. Двойката въпреки всичко се събра дружно за рождения ден на щерка си, която преди дни навърши 6 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР