Сашо Диков сам се грижи за постъпленията в хладилника си.

...
Сашо Диков сам се грижи за постъпленията в хладилника си.
Коментари Харесай

Сашо Диков не пазарува в хипермаркети

Сашо Диков самичък се грижи за постъпленията в хладилника си. Така че нищо чудно и да е добър кулинар. Журналистът, който на 25 юли ще чества 71-вия си рожден ден, бе видян да пазари преди дни от кореспондент на Уикенд.

Диков се суетеше не в огромен супермаркет, а във фирмен магазин в столичен квартал, от където могат да се закупят и артикули лично произвеждане. Явно Стажанта държи и на това, тъй като му лиши време да избере стоките. Бившият брачен партньор на актрисата Аня Пенчева, с която са родители на Петя Дикова – водещата на „ Тази неделя ” по Би Ти Ви, се забави в допълнение и поради къса консултация по телефона какви артикули да закупи.

Журналистът надали е бил разпознат от доста инцидентни минувачи, тъй като към този момент е с друга визия. Сашо Диков е с по-дълга коса. Ако продължи да не я подстригва, скоро ще може да я поставя зад ушите си. За бързия пазар той бе облякъл долнище на спортен екип и суитчър. Не изглеждаше да е марков състезателен компект. Диков по-скоро бе притичал до магазина по домашни облекла и маратонки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР