Сашо Диков пристигна на Герена, за да предаде акциите на

...
Сашо Диков пристигна на Герена, за да предаде акциите на
Коментари Харесай

Сашо Диков: Давам акциите на Павел Колев, но те остават на Бойко Борисов

Сашо Диков дойде на Герена, с цел да съобщи акциите на Левски на изпълнителния дикретор на " сините " Павел Колев. Това, че шефът на клуба ще вземе книжата обаче не трансформира волята на Васил Божков, който е джиросал акциите на премиера Бойко Борисов.

" В 09:41 получих смс: " Сашо, щом ББ не желае, да ги оставим на Левски и той да се оправя след това, нали е най-големият почитател ". По силата на този смс съм тук, с цел да му връча акциите. Той сподели, че ще ги одобри, приказвах с него. Аз като куриерче извършвам каквото стане. Това, че те ще ги одобряват не трансформира обстоятелството, че притежателят е Бойко Борисов, каквато е волята на притежателя. Ако Левски не бъде избавен ще е негова виновността. ", сподели Диков.

" Това е първа крачка към промяната на собствността. Това, че министър председателят на приема акциите не е проблем на Васил Божков. С този акт през днешния ден той се отхвърля от акциите в Левски. Това, че Кралев е споделил нещо не значи, че то е по този начин. Аз направих консултация, че няма проблем държавен чиновник да полуи акциите и незабавно да ги съобщи на различен. Топката е напълно в полето на Борисов ".

" Факт е, че Йоана е племеница на моята някогашна брачна половинка. Най-близките ми хора се нейните татко и майка ", сподели още Диков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР