Сашко е здраво и много обгрижено дете, коментира Вера Даскалова

...
Сашко е здраво и много обгрижено дете, коментира Вера Даскалова
Коментари Харесай

Директорът на училището на Сашко: Той е много обгрижвано дете

Сашко е крепко и доста обгрижено дете, разяснява Вера Даскалова - шеф на Осмо главно учебно заведение в Перник, където учи изчезналият Александър Цветанов. Тя към момента има вяра момчето да бъде намерено живо, тъй като по думите й е доста издръжливо.

 

Александър е възпитаник в пети клас на самостоятелна форма на образование. Идва на учебно заведение всеки ден, педагозите работят с него по особено направена самостоятелна стратегия.

 

При нас той е под непрестанен надзор, акцентира Даскалова. По думите й Александър пристигал на учебно заведение постоянно с компаньон, който го водел за ръка даже и в тоалетната. Обучението се организира в една класна стая, обособена единствено за него. С момчето работел и психолог. Сашко може да написа името си, като го изписва Сашо, сподели Даскалова. По думите й той е хиперактивен, няма и не търси контакти с деца.

 

Много грижи поставят за момчето и бащата, и баба му, показа учебният шеф. Сашко бил постоянно с прилежно приготвена храна.

Учители от Осмо главно учебно заведение са се присъединили като доброволци в издирването на Александър.

 

Момчето изчезна на 11 ноември следобяд при разходка в локалната планина Голо бърдо и от този момент няма диря от него, заяви Българска телеграфна агенция.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР