Сашка Васева вярва, че Бог я е подкрепял в цялото

...
Сашка Васева вярва, че Бог я е подкрепял в цялото
Коментари Харесай

Тази ретро фурия си върнала красотата - от 40 станала 80 кила

Сашка Васева има вяра, че Бог я е подкрепял в цялото това тестване

Сашка Васева върна усмивката и жизнеността си от времето, преди да я сполетят подлите здравословни проблеми. От присъединяване й на „ Пирин фолк 2023 “ даже се видя, че дупнишката Мадона към този момент свети с холивудска усмивка. Тя освен завоюва редица награди на фестивала, а бе наградена с шумни аплаузи персонално от президента Румен Радев.

Не пропуща да означи, че й следва крайна лъчетерапия, с която да пребори рака вечно. Твърди, че отишла на музикалния фестивал не жадна за награди и популярност, а тъй като желала да възобнови енергийния мост сред нея и публиката.

Благодари на Господ, че е жива и добавя, че с него минала през огън и вода, както се пее в новата й ария „ Мили Боже “, с която се показа на тазгодишния „ Пирин фолк “. Не крие желанието си за присъединяване и в „ Стани богат “, с цел да откри доколко е съумяла да възвърне умствените си качества след тумора на мозъка, който съумя да пребори.

Предстоящата й лъчетерапия в Германия ще е с двумесечна дълготрайност. Според медиците това е завършителният стадий. Искат да са сигурни, че по-късно няма да има ново развиване на онкологичното заболяване. Процедурата е много фрапантна, само че най-малко е щастлива, че няма да се подлага още веднъж на химиотерапия. В момента най-големият й проблем е, че около тумора изгубила зрението си и вижда единствено силуети.

Очаква обаче да се случи знамение и да прогледне още веднъж. Косата й към този момент е до кръста, само че все пак за фестивала била добавила и малко спомагателна. Макар спортуването към този момент да й е разрешено, споделя, че не е изключително дейна. Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР