Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на

...
Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на
Коментари Харесай

Сашка Васева топи килограми със специална диета

Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на най-близките си хора — брачна половинка Христо и двете им деца Христо-Никола й Христина-Елена, както и на 80-годишния си татко. Любимката на народа, която в последните две години мина през тежки здравословни проблеми, в този момент е смирена и изцяло изменена, само че щастлива от новото си " аз “.

Дъщеря й идва особено от Германия, където учи сега, а синът й е студент в Нов български университет, пише  " Галерия “. Тримата са й приготвили прелестна изненада,  която са сигурни, че ще й хареса. На масата ще има огромна торта и обичаните на Сашка свински ребърца.

След рождения си ден Дупнишката Мадона е решена да стартира диета — задачата е да смъкна 20 кг. Заради тежката мозъчна интервенция, която претърпя преди 2 години, тя беше останала единствено 40 кг—сега е тъкмо два пъти повече и певицата желае да възвърне най-малко малко форма та си, когато беше на върха на славата. Без обаче да се трансформира в окачалка, както споделя тя. " Жената е харесвана от мъжете, когато е обилна и пухкава “, не се дава изпълнителката на " Левовете в марки “.

Миналият месец Сашка беше още веднъж в Германия, където лекарите от болница в Мюнхен се грижат за нея и възвръщане на зрението й. Тя вижда към момента единствено силуети и нищо друго. Но пък вярата, че ще прогледне още веднъж не я напуща нито за минута.

Определят я като една от създателките на попфолка у нас. Тя обаче в последната година претърпя същинска промяна в мисленето си и съобщи, че се срами от " остарялото си аз “. След 30 години ваучър, следват 2 години пъкъл, счита тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР