Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много трудно, но

...
Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много трудно, но
Коментари Харесай

ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ: Сашка отвори очи след тежката операция


" Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много мъчно, само че ги пуснаха при нея и тя ги разпозна. Няма такова благополучие, да ви кажа. В момента тя е добре и се надявам да се възвръща. Връща постепенно и постепенно неща, които й описваме, дава отговор и със притискане на ръце. Не знам, само че несъмнено това е знамение. " Това показа брачният партньор на певицата Сашка Васева - Христо Бакърджиев. Той посочи, че певицата към този момент е почнала да движи ръце и крайници, както и да се храни с течна храна. " Това до неотдавна не беше допустимо, беше на системи, само че стартира подобряването ", посочи Бакърджиев.

Попфолк легендата претърпя две интервенции и посрещна Коледа в болница в Германия. " Предстои да я изпишат тези дни, само че възобновяване ще бъде тук, не знам дали би трябвало да рискуваме, като се върнем незабавно в България ", сподели мъжът на Сашка. Самият той не бърза да се отпуска, защото най-трудното след интервенцията е тя деликатно да се " връща към живота ".

" Сега не го мислим доста това, само че е значимо, защото инфекциите са доста, да не приказваме, че и сега има пандемия - този ковид и от него би трябвало да я пазим, по тази причина не считам, че скоро ще си дойдем в България ", споделя Бакърджиев.

 

 Семейството й е компактно до нея

Семейството й е компактно до нея

Все още лекарите не дават гаранции, че тя ще възвърне изцяло зрението си, само че сигурно и това ще стане в някакъв миг от лекуването й.

" Искахме да е в най-хубавите ръце и това се случи. Всяка от трите интервенции траеше доста часове непосилен труд за лекарите и всички сме им доста признателни. Тук ограниченията са напряко жестоки. На всяко излизане си вършим тест с децата, въпреки че имаме документ, само че и с това свикнахме ", сподели още Бакърджиев. През цялото време на престоя си Сашка е желала да пие единствено българска минерална вода и фамилията й я доставяло с помощта на другари. " Знаете какъв родолюбец е, това е ситуацията ", с усмивка показа Христо Бакърджиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР