Саша Илич даде коментар след срещата между ЦСКА и Хебър,

...
Саша Илич даде коментар след срещата между ЦСКА и Хебър,
Коментари Харесай

Саша Илич: Нека съдиите проверяват, но да не е все в наш ущърб

Саша Илич даде коментар след срещата сред ЦСКА и Хебър, извоювана от " алените " с 4:0.

Хареса ми мача. Добра победа. Радва ме това, което показахме в отбрана и успяхме да създадем много положения. Последните два мача играем в тази групировка поради футболистите, които използваме. Те въпреки всичко са експерти, в случай че променим нещо, знаят какво да вършат. По принцип не обичам да разясня съдийските решения, само че в този момент ще го направя. Нека да ревизират, само че да не е единствено в наш ущърб.

Гледаме мач за мач. Чака ни тежък конфликт с Ботев, един съперник, който заема място, което не дава отговор на класата, която има и нещата, които демонстрира. Морено е един млад футболист, който не е играл доста предходния сезон. Има много качества, само че би трябвало да продължи да работи, с цел да има неизменност. Мое е решението за Бамба.

Отново споделям, даже и да има моменти на неточности, ще го кажа на футболистите, такива неща има всеки мач, никой не играе напълно. Днес съм удовлетворен от хората в отбрана, защото извършиха всички задания, които им бяхме сложили ", показа експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР