Съселяни на Севдалин от Крумово твърдят, че мъжът отдавна е

...
Съселяни на Севдалин от Крумово твърдят, че мъжът отдавна е
Коментари Харесай

Съседите Изпяха: Шокиращи Разкрития За Арестуваните За Убийството На Столичния Бизнесмен! Севдалин И Марин Завличали С Цели

Съселяни на Севдалин от Крумово настояват, че мъжът от дълго време е заседнал в задължения. Заведението " Родопски специалитети " край Нареченски бани по пътя за Пампорово в началото било на Искра - жена, с която той има взаимоотношения.

Тя обаче го оставила на Севдалин, който го стопанисвал дружно със сина си Марин и убития Венцислав. Хора от Ягодово настояват, че името на Марин също бива обвързвано с измами, а мълвата гласи, че е завлякъл десетки. Преди време той взел 30 бона за оправяне на покрив на новонастанило се семейство в Ягодово, само че не направил уговорената работа. Това предизвикало сериозен финансов дисбаланс за бюджета на фамилията и се наложило хората да продадат къщата, с цел да обслужат тегления банков заем. Според осведомени Марин е съден неведнъж за обири.

Към момента и двамата с татко му са арестувани за 72 часа в ареста с прокурорско разпореждане. Предстои прокуратурата в Пловдив да изиска мярка " непрекъснато задържане под стража " за Севдалин и Марин, упрекнати за предумишленото ликвидиране на техния съучастник Венцислав Младенов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР