Съседка с проблеми тормози актрисата Албена Михова и жители на

...
Съседка с проблеми тормози актрисата Албена Михова и жители на
Коментари Харесай

Албена Михова е подложена на тормоз

Съседка с проблеми тормози актрисата Албена Михова и поданици на целия квартал " Младост ". За това алармира самата Михова и предизвести живеещите в региона да внимават. Тя разгласява фотография на въпросната жена с апел.

" Внимавайте, " Младост ". Тази жена вилнее из квартала, бие дами и деца с железа и рита в гърба. Пазете се ", написа Албена.

Звездата от " Пълна лудница " не разкрива дали самата тя е била физически пострадала, само че призна за доста недоволства от нейни близки в региона. Приятели на Албена от квартала също удостоверяват издевателството. Те описват по какъв начин въпросната жена е заплашвала хора на автобусна спирка с нож.

" Още преди месеци въпросната жена пътуваше в рейс в посока центъра. Аз стоях права до вратата. Изведнъж тя стана и ме избута доста жестоко до стъклото и извика: " Ще те смачкам бе, отпадък! Добре, че имаше мъже в рейса, които се отзоваха и й споделиха да стои спокойно ", споделя друга близка на Михова, съобщи " България Днес ".

Оказва се, че казусът с въпросната жена е от месеци и до момента няма трайно решение. Още през есента съседи алармират всички вероятни институции. Тя на няколко пъти е отвеждана в психодиспансер, само че по-късно още веднъж тормози живеещите в близост. Жената е на 50 година и заплашва освен с думи, само че стига и до физическа експанзия. Обиждала и инцидентни хора, които среща на улицата, а от време на време даже залоствала вратата на жилищния блок, в който живее, с цел да не могат останалите да излязат. В момента съседи обмислят какво още могат да създадат за трайно решение на казуса.

Албена Михова от години е извънредно дейна с проблемите на квартала. Тя неведнъж е алармирала живеещите за редица неуредици. Тя е взела участие и в доста начинания за децата на квартала.

" Не мога да си показва да живееш някъде, само че да не си зает с проблемите на средата към теб. В последна сметка би трябвало да си оказваме помощ, в случай че желаеме да създадем квартала по-добро място. Аз постоянно се наемам с разнообразни дела, трафика, боклуците, даже и проблеми със съседи ", признава Михова.

Актрисата към този момент е на театралната сцена след къса отмора поради интервенция. Албена не крие, че последната вест, която я е натъжила, е за гибелта на актрисата Гинка Станчева.

" Играла съм с нея на сцена. Прекрасна жена и човек ", споделя Михова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР