Съседите на мъж, на когото е наредено да разруши своето

...
Съседите на мъж, на когото е наредено да разруши своето
Коментари Харесай

Съседите изпаряват в „дома-чудовище“, който „сега изглежда по-зле“, отколкото преди да бъде разбит на земята

Съседите на мъж, на който е подредено да унищожи своето „ имение-чудовище “, издигнато по време на блокирането без позволение за градеж, се възмутиха, откакто той не разчисти образувалите се отломки.

Гуруиндер Сингх построи парцела с четири спални в Уиленхол, Уест Мидландс, през 2020 година, само че беше обиден от цели 95 недоволства от поданици и му беше подредено да събори полупостроената къща до предишния декември. Четири месеца по-късно обаче съседите му към момента не са удовлетворени, защото полученото разрушение не е разчистено, оставяйки забележими парчета и вреди по някои стени.

Съседът Пат сподели: „ Когато строителите унищожиха къщата, те оставени отломки и строителни материали, в това число греди, керемиди и отпадък. Нямам концепция за какво не е изчистено.

„ Останах с пластмасова обвивка в профил на външната ми стена и коминът би трябвало да бъде обезопасен и основите да бъдат тествани. Това е остаряла минна земя. Първо би трябвало да поправят стената ми и да разчистят мястото “, споделиха те пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР