Съседи и близки на убития психолог Иван Владимиров-Нав разказаха пред

...
Съседи и близки на убития психолог Иван Владимиров-Нав разказаха пред
Коментари Харесай

Съседи на убития Нав и майка му: Преди няколко дни пак подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането с крака

Съседи и близки на убития психолог Иван Владимиров-Нав описаха пред БТв за обстановката в блока, където е станало закононарушението.

" Преди няколко дни отново подадоха сигнал. Беше ѝ тъпкал прането с крайници. Аз се  прибирам и Славка влиза с едно одеяло цялото намачкано на земята. Това се случи един ден преди да бъде погубен ", споделят близки на психолога Иван Владимиров.

По думите им против 52-годишния мъж има голям брой сигнали, само че не е обърнато съществено внимание на казуса. Преди към 16 години различен мъж, който към този момент не живее в кооперацията, също има конфликт с някогашния служител на реда. 

„ Разправия сред мен и същия психологично болен или не знам какъв човек. С изваден револвер се разправяхме тук. Ако ме беше убил тогава, в този момент Нав щеше да е жив. Веднага отидох и подадох тъжба в полицията. Беше ми чупил и колата, само че по-важното беше, че извади пистолет. Полицията безусловно нищо не направи. Ходих повторно да ревизирам какво става при кварталния и той ми сподели „ Говорил съм с него, респектирал съм го “, споделя Добри Божилов.

При последното си присъединяване по bTV в предаването „ Преди обед “ психологът приказва точно за съседските връзки и споделя за скандалите със същия мъж, който в този момент е арестуван за убийството му.

„ Когато той говореше в студиото за това, че предния ден още веднъж е имало случай със същия човек, аз бях там. Бяхме в тях. Говорихме си безусловно обикновено. Не сме вдигали звук. В същия миг той пристигна, заля му вратата. Преди това го беше заплашвал, че ще го застреля. Викнахме полиция. Обяснихме, че е заплашвал съвсем целия блок. Иван беше споделил на служителите на реда, че е въпрос на време да го застреля “, споделя Димитър Цветков, комшия и непосредствен на Иван Владимиров.

По думите му и тогава не е имало съответна реакция от полицията. Хората споделят и за други случаи на тормоз от 52-годишния някогашен служител на реда. По думите им той е пребил домоуправителя на блока и е заплашвал бармана на заведение в квартала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР