Със званието Почетен гражданин на Сливен“ ден преди празника на

...
Със званието Почетен гражданин на Сливен“ ден преди празника на
Коментари Харесай

Градът на стоте войводи чества празника си

Със званието „ Почетен жител на Сливен “ ден преди празника на града Димитровден на последната сесия на Общинския съвет бяха удостоени академик, бележит правист и забележителни спортисти, съобщи БНР.
Отличието бе връчено на европейската шампионка в тласкането на гюле Радослава Мавродиева, на проф. Иван Русев, който е притежател и на премията на Община Сливен „ Д-р Иван Селимински “ за 1999 година, на арбитър Къню Жеков и на европейския първенец по повдигане на тежести Божидар Андреев.

Хиляда и седемстотин решения е взел Общинският съвет в Сливен по време на четиригодишния си мандат бе регистрирано през днешния ден по време на последната празнична сесия на локалния парламент. Комисиите са заседавали общо 1 400 пъти.

Изпълняващият длъжността кмет на общината Румен Иванов пожела воля и непримиримост на всички, които работят в името на публичната идея и на града: " Вярвам, че градът на поетите, на просветителите и донорите, на бизнесмените и индустриалците, на стоте войводи ще продължи да отстоява порива напразно и превратностите на времето ".

Тази вечер на тържествения концерт в зала " Сливен " следва да бъдат връчени премиите за принос в културния, икономическия и обществения живот на общината.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР