Със златни кюлчета и юбилейни монети от колекцията Година на

...
Със златни кюлчета и юбилейни монети от колекцията Година на
Коментари Харесай

Кюлчета и монети за олимпийците ни

Със златни кюлчета и юбилейни монети от сбирката „ Година на кучето “ бяха наградени призьорите ни от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. „ В китайския календар идната година е на кучето, което е знак на триумфа – съобщи Неделчо Неделчев, изпълнителен шеф на трезора. – Решихме, че е добър избор да ги подарим на нашите млади гении. Няма по какъв начин с тяхното неизменност и непримиримост да не ги застигне и триумфът. “
И разгласи, че към този момент 12 години банката подкрепя Българския олимпийски комитет (БОК) и ще продължи да го прави.
На игрите спортистите завоюваха 10 медала, от които 5 златни, 3 сребърни и два бронзови.
Зам.-председателят на БОК Йорданка Благоева изрази специфична признателност към треньорите, които приготвиха спортистите ни. „ По света има доста глина, само че тя би трябвало да попадне в ръцете на занаятчия, с цел да се получи шедьовър “, изрази тя задоволството от свърешената работа.
На гала в централата на ПИБ пристигнаха съвсем всичките ни призьори. Златните кюлчета бяха за акробатите Мариела Костадинова и Панайот Димитров, които завоюваха две трофеи, а останалите получиха сребърни монети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР