Със затоплянето на времето лятото става все по-осезаемо, а с

...
Със затоплянето на времето лятото става все по-осезаемо, а с
Коментари Харесай

Памук или лен – какви мъжки къси панталони да изберете за пролетта?

Със стоплянето на времето лятото става все по-осезаемо, а с него - и подобаващото по-леко облекло. Мъжките къси панталони стават все по-примамлив избор за господата. Какви къси панталони да изберете, какъв брой да са дълги и от каква материя да са те за пролетта и лятото? А с какво да ги съчетаете - описваме в настоящия материал.

Кое е по-добро – ленът или памукът?
Идеалната материя за пролетта и лятото експертите дефинират като събираща в едно няколко съществени характерности - комфорт, външен тип и резистентност. За да бъде комфортна в тези сезони, тя би трябвало да бъде дишаща и да пропуща въздуха, както и да е лека, термоустойчива и да всмуква влагата. С дребни разлики в резултатите, ленът заема челната позиция като най-удобна суровина за облекло през лятото. Визията му споделя топли истории за лятото в Средиземноморието, срещи с другари в имения с обширни лозя в Шампан, белгийски благородник на бизнес среща или пък италианец в красива компания на гондола във Венеция. Въпреки стандартите, изводите са ясни – ленът прибавя изискан и грациозност, които са повече от подобаващи за пролетна и лятна визия, без прекомерно корпоративен и непоколебим образ.

Късите чино панталони от лен са постоянно настоящ избор за по-топлите месеци от годината. Те са точното решение както за по-лежерна, по този начин и за по-елегантна визия. Препоръчителната дължина за от този вид, която стилистите споделят, е един до два сантиметра над коляното. Цветовете са приглушени - бежово, бяло, сиво, светлосиньо, меки нюанси на сьомга и оранжево, типичен шоколад или зелено. Подходящо е да ги носите под дърво и камък - и на разходка или среща с другари, само че и на яхта или пък специфична среща в класен крайбрежен ресторант. Просто допълнете уместно с елегантна риза, също от лен. Можете да навиете ръкавите ѝ, или пък даже да добавите спортно-елегантно сако и кожен колан, които ще прибавят още жанр към аутфита. Можете да комбинирате и с подобаваща или суитшърт. За по-специалните моменти прибавете чифт елегантни мокасини, вместо нормалните бели маратонки.

Защо памучните мъжки къси панталони са отличен избор за по-лежерни мотиви?
Памукът е страховит за ежедневни или публични дрехи. Като естествена материя, той обезпечава отличен комфорт, като в това време естествено всмуква влагата и диша доста по-добре от синтетичните тъкани. Освен това, не провокира алергии и е устойчив и резистентен. Супер подобаващ избор за облекло напролет и лятото са памучните къси панталони във всевъзможни цветове, кройки, дължини. Можете да избирате сред модели, подобаващи за спорт, за свободното време, за срещи с другари, за разходки измежду природата или пък за морски завършения.

Не забравяйте да обновите плажния дрешник и на дамата до вас с. Едноцветни или в доста и разнообразни цветове, по-къси или пък до под коляното, памучните мъжки къси панталони са заричане за хладина в топлите месеци - където и да сте. Дали спортувайки навън или във фитнеса или пък за комфортно всекидневие, те са постоянно добър избор. Съчетават се чудесно с мъжки чанти за кръст и дребни чанти, от които богат избор ви чака тук:.

Изберете модели ленени и памучни мъжки къси панталони, които дават отговор на стила ви, за отлична визия и комфорт през топлите месеци от годината.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР