Със заря, усмивки и сълзи на очите доброволците, участниците в

...
Със заря, усмивки и сълзи на очите доброволците, участниците в
Коментари Харесай

Ирина, доброволка, след намирането на Сашко: Толкова много сълзи от щастие не съм виждала

Със заря, усмивки и сълзи на очите доброволците, участниците в избавителната акция и околните на Сашко посрещнаха щастливата новина, че той е открит жив и здрав.

 

Ето какво споделя Ирина, която е измежду доброволците търсили момчето, по Нова тв.

„ Радостта беше всеобща. Всички празнувахме и бяхме щастливи. Толкова доста сълзи от благополучие не съм виждала ”, изясни тя. Разбрала, че детето е намерено от канала, по който доброволците си комуникирали. Първоначално помислили, че е подправен сигнал.

„ Спасителите на детето направиха голям героизъм. Те заслужават една голяма хвалба ”, сподели Ирина. Тя посочи, че Сашко е открит в бездънен храсталак в положително общо положение, с леки пострадвания. Първо е изискал вода.

„ Искрата вяра не угасна до последно. Надявахме се, че това дете ще бъде живо и крепко. То се трансформира в знак на добротата и вярата ”, сподели още доброволката. Жената дефинира като нещо невиждано обединяването на всички хора.

Работата по случая не е завършила с намирането на детето, занапред предстоят още доста дейности да се правят от полиция, проверяващи, прокурори и специалисти. Ако се придобият данни за каквито и да е закононарушения, ще се проверяват. Това увери Ангел Папалезов, управлявалият издирването от „ Криминална полиция ”, ГДНП.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР