Със заръка за “единство, творчество и красота” на предстоящите избори

...
Със заръка за “единство, творчество и красота” на предстоящите избори
Коментари Харесай

НА ЖИВО Борисов за Бойко Рашков: Това може да си го позволи ...

Със повеля за “единство, творчество и красота” на идните избори Бойко Борисов прикани младежите на ГЕРБ да гледат на акцията. “Комунистите преди време имаха лозунг “Единство, творчество, красота”.

Вижте какъв прекрасен лозунг, само че той е годен и за днес”, сподели той по време на следващия лайф във фейсбук с младежи на партията. Въпросният лозунг е от Международната детска асамблея “Знаме на мира”.

С него водачът на ГЕРБ обърна внимание на младите, че желае от тях да “лъха добронамереност”, а за възрастните ще се карат между тях.



Опитват да създадат “Костинброд 2”, разяснява Борисов абсурда с подслушванията. “Понеже нямат нищо, сменят началници и ще влязат в стопанствата да търсят нещо. Ако не намерят, ще изфабрикуват за нас. Така както фабрикуваха предишното лято. Ще режат, ще сглобяват. Те, в случай че имаха, щяха да излязат и да са ни умъртвили вече”, сподели още водачът на ГЕРБ и се обърна към служебният вътрешен министър и вицепремиер Бойко Рашков, който разгласи, че ще даде повече информация по подслушванията, когато самичък реши: “Той щял да взема решение по кое време да излезе и да каже?! Това може, в случай че си началник единствено на “Плод и зеленчук”. Да затвориш сергията и да си решиш по кое време да продаваш!”.

Експремиерът предизвести, че сметките на ЦИК за 75 души да гласоподават на една машина ще се окажат неправилни и това крие заплаха за неуспех на предварителните избори.

“Слагат си по 2 мин на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка с километър, с цел да влизат като на конвейер през 2-3 мин. вътре. А и самият Радев 3 мин и 40 сек гласоподава. Значи хората би трябвало да са 2 пъти по-интелигентни от него излиза. Но с цел да не звучи, че го атакувам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме бюлетината, с цел да не се изложим. Можеше да стоим 5 мин на машините”, сподели той.

Борисов даже заподозря, че с машинния избор се цели бойкот на изборите и по този начин да се резервира на власт служебното държавно управление - “да продължат да работят в изискванията на еднолична тирания до президентските избори в избирателен щаб на Радев”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР