Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за директор на

...
Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за директор на
Коментари Харесай

Племенникът на Валери Симеонов стана шеф на МВР-Бургас

Със заповед на вътрешния министър Калин Стоянов за шеф на ОДМВР – Бургас е назначен старши комисар Емил Павлов, който е племенник на залезлия политик и водач на НФСБ Валери Симеонов. Пред управителния състав на дирекцията той бе публично показан в понеделник от заместник-министър Стоян Темелакиев.

Валери Симеонов е брат на майката на новия Министерство на вътрешните работи началник в Бургас

„ Старши комисар Павлов поема поста в дух на последователност. В продължение на четири години той е бил шеф на отдел „ Криминална полиция ” в регионалната дирекция, а по-късно още толкоз е бил заместник-директор на структурата. Няма нищо по-естествено от това министърът, възползвайки се от правото си да сортира екип, с който да работи, да се спре на потвърдил се експерт като него “, съобщи Темелакиев.

Основните цели на новия шеф на ОДМВР-Бургас са битката с незаконната миграция, пътния травматизъм, битовата престъпност, както и тематиката с домашното принуждение, която по думите му е „ извънредно значима и тревожна, заради което в тази посока ще бъдат ориентирани съществени старания и запас ”.

Сред настоящите въпроси за състава е и гарантиране на спокойното протичане на летния туристически сезон в региона.

Старши комисар Емил Павлов е роден на 15.02.1981 година в Бургас. В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 2003 година на служба шпионин І степен в бранш „ Икономическа полиция “ в група „ Престъпления в търговията и услугите “ при Регионална дирекция на вътрешните работи – Бургас, преминавайки през всички равнища в „ Икономическа полиция ”. През 2008 година е преназначен в бранш „ Борба с проведената престъпност, а в интервала 2015-2019 година е шеф на отдел „ Криминална полиция ”. От 2019 досега е заместник-директор на ОДМВР – Бургас.

Награждаван е неведнъж през годините, като измежду оценките му са: „ Почетeн знак на Министерство на вътрешните работи “ – III и II степен, както и наградата „ Полицай на годината “ през 2019 година

Инфо: narod.bg

Тагове: Валери Симеонов Емил Павлов Стоян Темелакиев МВР-Бургас
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР