Със заповед на старши комисар Ивайло Иванов - директор на

...
Със заповед на старши комисар Ивайло Иванов - директор на
Коментари Харесай

МВР улесни издаване на документи за самоличност

Със заповед на старши комисар Ивайло Иванов - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, се вкарва нова организация на работното време на систематичните оператори в бранш " Български документи за идентичност " (БДС) на територията на столицата.
 
До 30 септември с удължено работно време от 8.00 до 18.00 ч. всеки работен ден ще работят чиновниците на БДС в Първо и Шесто РПУ. Двете структури и отдел " БДС " - на бул. " Мария Луиза ", ще работят и в събота от 8.30 до 13.30 ч.
 
Новата организация на работа е въведена след изработен разбор на най-натоварените районни ръководства за издаване на персонални документи.
 
Тази смяна цели облекчение на административното обслужване на жителите и повишение на качеството на услугата. Тя е подбудена и от обстоятелството, че през летния интервал се усилва броят на искащите да заявят и получат български документи за идентичност.
 
От Столична дирекция на вътрешните работи прецизират, че при нужда и спомагателна оценка на обстановката срокът на основаната организация би могъл да бъде продължен.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР