Със заповед на служебния премиер Стефан Янев за заместник-министър на

...
Със заповед на служебния премиер Стефан Янев за заместник-министър на
Коментари Харесай

Георги Събев е назначен за заместник-министър на земеделието, храните и горите

Със заповед на служебния министър председател Стефан Янев за заместник-министър на земеделието, храните и горите е назначен Георги Събев. Това оповестиха от държавната иформационна работа.

В интервала септември 2012 година – май 2021 година Събев заема длъжността парламентарен консултант на трима поредни членове на Европейския парламент от България. Във фокуса на неговата работа е следенето на активността на Комисията по земеделие и развиване на селските региони (2014-2021), на Комисията по рибно стопанство (2019-2021), на Специалната комисия по отношение на процедурата на Съюза за разрешаване на пестициди (2018-2019) и други

Преди 2012 година Събев е работил в Германия в областта на телекомуникациите, бил е и помощник на българското комерсиално аташе за Северна Европа в Българското посолство във Финландия. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по стопанска система, стопанска система на хранителната промишленост от Университета по хранителни технологии в Пловдив. А бакалавърска степен по бизнес администрация получава в Тамперския университет по приложни науки във Финландия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР