Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев са назначени трима

...
Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев са назначени трима
Коментари Харесай

Със заповед на премиера Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри

Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев са назначени трима заместник-министри. Това заяви Правителствената осведомителна работа.

За заместник-министър на земеделието е назначен Тодор Джиков. Той има огромен управнически опит в областта на производството, преработката и търговията на селскостопански артикули. В интервала 2020 г.-2021 година Джиков е бил консултант на министъра на земеделието. По обучение е икономист.

На длъжността заместник-министър на превоза и известията е назначен Красимир Папукчийски. Заемал е разнообразни управителни длъжности в Национална компания „ Железопътна инфраструктура “, като в интервала февруари 2017 година – януари 2022 година е бил общоприет шеф на държавното дружество. Висшето му обучение е в областта на ръководството на превоза и ръководството на планове.

Десислава Георгиева е назначена за заместник-министър на районното развиване и благоустройството. Заемала е разнообразни длъжности в Министерство на регионалното развитие в границите на професионалното й развиване, като от 2018 година до момента е била шеф на дирекция „ Управление на териториалното съдействие “ в министерството. Завършила е интернационалните стопански връзки в УНСС.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР