Със заповед на министъра Валентин Радев деца на загинали и

...
Със заповед на министъра Валентин Радев деца на загинали и
Коментари Харесай

МВР подкрепи децата на загинали и пострадали служители за началото на новата учебна година

Със заповед на министъра Валентин Радев деца на починали и потърпевши при осъществяване на служебните си отговорности чиновници на Министерство на вътрешните работи получиха финансова поддръжка за първия образователен ден. 100 деца бяха подкрепени с по 500 лв. от средствата, набрани в границите на Националната благотворителна акция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Отправяме откровена признателност към всички донори, които поддържат идеята на Министерство на вътрешните работи. Тяхната ангажираност е скъпа помощ в устрема да изградим атмосфера на другарство и сърдечност за децата на наши сътрудници.
Националната благотворителна акция в поддръжка на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи се организира под патронажа на министъра на вътрешните работи.
Средства се набират целогодишно посредством къси номера, особено открити от телекомуникационните компании за задачите на благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи, и по банков път. От февруари 2016 година в интерес на децата се набират средства и посредством удържане на суми от месечното заплащане на чиновниците, които са попълнили съответната декларация за това. Всеки месец на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи се разгласява финансов доклад за постъпленията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР