Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от
Коментари Харесай

Комисар Дими Иванов е новият заместник-директор на ОДМВР-Русе

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от 18 март 2024 година, комисар Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и шеф на отдел „ Криминална полиция “ при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Русе.

Днес той бе публично показан пред управлението на регионалната дирекция от старши комисар Пламен Първанов, шеф на ОДМВР – Русе.

Дими Иванов е роден на 12 август 1981 година в гр. София. Работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 2002 година, като е минал през разнообразни структури на ведомството. През 2002 година стартира работа в „ Охранителна полиция “ в 9 районно управление (на МВР) – София; от 2006 година в бранш „ Издирване “ на престъпна полиция в СДВР; от 2010 година в бранш „ Убийства “ в столичната дирекция; от 2015 до 2021 година в Групово дело БОП като шеф на бранш и шеф на отдел „ Контратероризъм “; от 2021 година до назначението му за заместник-директор на ОДМВР – Русе е заемал управителна служба в РДГП „ Аерогари “ – София.

Преминал е редица български и интернационалните курсове и специализации в региона на правоприлагането и сигурността, награждаван е неведнъж за реализирани високи резултати в служебната си активност.

Явор Димитров, който до момента заемаше длъжността заместител - шеф на ОДМВР – Русе, е преназначен на управителна служба в бранш „ Криминална полиция “ към Първо районно управление (на МВР).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР