Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от
Коментари Харесай

Комисар Събчев стана зам.-шеф на МВР – Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов от 20 септември т.г. за заместник-директор на ОДМВР – Пловдив е назначен комисар Димитър Събчев. Днес той публично бе показан пред управителния състав на дирекцията от шефа старши комисар Георги Чергов.

Димитър Събчев е роден през 1975 година в Пловдив.

Притежава магистърска степен по право от Юридическия факултет на ПУ „ Паисий Хилендарски ”.

Кариерата му в системата на вътрешното ведомство стартира през 2000 година, когато приключва факултет “Полиция ” в Академията на Министерство на вътрешните работи и е назначен на служба шпионин в бранш “Криминална полиция ” на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив.

В интервала 2001 – 2004 година заема същата позиция поредно в Първо районно управление (на МВР) – Бургас и в Трето районно управление (на МВР) – Пловдив, където през 2010 година става шеф на група в бранш “Криминална полиция ”.

От 2015 година управлява Шесто районно управление (на МВР) – Пловдив.

През юли 2017 година е назначен като заместник-директор на регионалната дирекция, а след освобождение на този пост четири години по-късно, той поема управлението на РУ-Раковски.

За реализирани високи професионални резултати по време на службата си в Министерство на вътрешните работи Димитър Събчев е награждаван неведнъж.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР