Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев

...
Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев
Коментари Харесай

Смениха ръководството и на Националната спортна база

Със заповед на министъра на младежта и спорта Радостин Василев от през днешния ден са освободени изпълнителният шеф на " Национална спортна база " ЕАД Пламен Манолов и целият състав на Съвета на шефовете , оповестиха от спортното министерство, което е принципал на сдружението.
 Промени в управлението на ДАИ
Промени в управлението на ДАИ

Бойко Рановски, шеф на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " е бил освободен от поста си

Новите членове на Съвета на шефовете са:

Невена Полименова - приключила " Право " в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Тя има дълготраен опит в региона на гражданското, комерсиалното, административното и изпълнителното произвеждане.

Венцислав Петков - квалифициран инженер в Лесотехническия университет - гр. София. Народен представител в 47-ото Народно заседание. Член на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на Парламентарната комисия по превоз и известия.

Мартин Арсов - приключил " Право " в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Магистър по " Здравен мениджмънт " от Медицински университет - София. Специализирал в региона на здравното право. Той има над десетгодишен професионален опит в държавния и частния бранш.

Румен Муратев - приключил компетентност " Строителство на здания и уреди " в Университета по архитектура, строителство и геодезия - гр. София. Завършил на практика образования, свързани със Закона за ограниченията против изпирането на пари и Закон за отбрана на класифицираната информация.

Владислав Божиков - приключил " Право " в Университета за национално и международно стопанство - гр. София. Той има над 10 години стаж по специалността. Притежава спомагателна подготовка в региона на " Право и осведомителни технологии ". Има богат опит в комерсиалното право и в планове, свързани с ефикасното ръководство на запаси в администрацията и осведомителните технологии.
 Сменено е управлението на
Сменено е управлението на " Булгаргаз "

Това стана ясно от импровизирано публикуван протокол

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев показва своята убеденост, че новото управление на " Национална спортна база " ЕАД ще работи напълно в интерес на развиването на сдружението, с цел да бъдат обезпечени оптимално положителни условия за подготвителна и спортна активност на българските спортисти .
 Цветан Петков и Евгени Генчев поемат „ Автомагистрали “ ЕАД
Цветан Петков и Евгени Генчев поемат „ Автомагистрали “ ЕАД

Те са назнаяени от вицепремиерът и министър на районното развитие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР