Със заповед на министър-председателя са назначени двама заместник-министри. Николай Найденов е

...
Със заповед на министър-председателя са назначени двама заместник-министри.
Николай Найденов е
Коментари Харесай

Поредни рокади в кабинета - назначени са двама нови зам.-министри

Със заповед на министър-председателя са назначени двама заместник-министри.

Николай Найденов е назначен за заместник-министър на превоза и известията. Магистър е по право и има магистратура със компетентност „ Мениджър по ръководство и развиване на човешките запаси “. Притежава богат опит в областта на превоза. До този миг е бил член на съвета на шефовете на „ Столичен автотранспорт “. През годините Найденов е бил консултант на министъра в Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, работил е в Агенция „ Пътна инфраструктура “, в „ Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия “, както и в „ Холдинг БДЖ “ и „ Информационно обслужване “.

Мариета Георгиева е назначена за заместник-министър на образованието и науката. Тя е експерт в областта на професионалното обучение. Повече от 20 години е шеф на Професионална гимназия „ Проф. доктор Асен Златаров “ във Видин. Била е народен специалист по Европейската рекомендация за трансфер на заеми в професионалното обучение и образование (ECVET) към Центъра за развиване на човешките запаси. Има богат опит като преподавател по електроника и информатика, както и като учител по осведомителни системи в бизнеса и управнически осведомителни системи в локалния център на Нов български университет във Видин. Мариета Георгиева е машинен инженер с тапия от Техническия университет в София. Завършила е също математика и информатика в СУ „ Св. Климент Охридски “. Има магистратура по учебен мениджмънт от ЮЗУ „ Неофит Рилски “. Преминала е през голям брой спомагателни квалификации.

Заместник-министър Георгиева е повторен притежател на почетното отличие на МОН „ Неофит Рилски “ за цялостна високопрофесионална активност в системата на образованието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР