Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на

...
Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на
Коментари Харесай

Назначиха нов зам.-министър на вътрешните работи

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на вътрешните работи е назначен Христо Стефанов, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Христо Стефанов магистър по право в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. От юни 2023 година досега е бил шеф на дирекция „ Правно-нормативна активност “ в Министерство на вътрешните работи. В интервала 2021 година – 2023 година е работил в Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “. От 2015 година до 2021 година е заемал длъжността шеф бранш в Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, а преди този момент (2011-2015 г.) е работил в Главна дирекция „ Криминална полиция “ и Главна дирекция „ Национална полиция “. От 2003 година до 2011 година е бил на работа в ОДМВР-Перник и Главна дирекция „ Досъдебно произвеждане “ като проверяващ служител на реда. 

Българска телеграфна агенция напомня, че на 17 ноември т.г. министър председателят Николай Денков заяви, че освобождава от служба тогавашният заместник-министър на вътрешните работи Стоян Темелакиев, отговарящ за оперативната активност в Министерство на вътрешните работи, след случилото се на митингите на футболните почитатели в София и подозренията за полицейско принуждение. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР