Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Столичната

...
Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Столичната
Коментари Харесай

Старши комисар Калоян Милтенов е новият директор на СДВР

Със заповед на министър Бойко Рашков за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи е назначен ст. комисар Калоян Милтенов. Днес той бе показан пред състава на дирекцията от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Стоян Темелакиев.

Ст. комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция " в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел " Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София.

От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел " Икономическа полиция " в ГДНП. Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.

Досегашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Антон Златанов е преназначен на служба заместител - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР