Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес

...
Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес
Коментари Харесай

ЮЗДП се разделя с 4-ма пенсионери: Освобождават лидера на БСП Л. Милев, ексшефа на Пожарната в Благоевград Г. Пармаков и бившия зам. директор В. Маринковски

Със заповед на шефа на ЮЗДП Валентин Чамбов от през днешния ден с предупреждение за освобождение са 4-има пенсионери от предприятието, който след към месец би трябвало да изоставен. Прекратени са договорните връзки с водача на Българска социалистическа партия Любен Милев, някогашния началник на Пожарната Г. Пармаков и някогашния заместник-директор Василий Маринковски, освобождават още и една дама, достигнала пенсионна възраст.

Припомняме, че всички пенсионери бяха назначени по времето на някогашния ЮЗДП шеф Дамян Дамянов и от дълго време в предприятието се приказва, че би трябвало да бъдат освободени. Любен Милев е пенсионер от полицията, беше заместител кмет в Благоевградпо времето на Румен Томов и откакто Томов падна от власт, Милев стартира работа в ЮЗДП.

Седмица, откакто се пенсионира от РЗПАБ- Благоевград,в горското дружество откри работа и ексшефа на пожарната Г. Пармаков.

Василий Маринковски от дълго време работи в ЮЗДП. Бил е заместник-директор. Преди месеци бе изпратен на работа в ДГС Брезник, след което още веднъж беше върнат в ЮЗДП.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР