Със своя тучен син басейн, средиземноморски вътрешен двор и идиличен

...
Със своя тучен син басейн, средиземноморски вътрешен двор и идиличен
Коментари Харесай

Вътре в „най-доброто легло и закуска в Англия“, където се усеща като южна Франция

Със своя обилен наследник басейн, средиземноморски вътрешен двор и идиличен вътрешен двор, тази вила, която в миналото е била дословна кочина, може елементарно да бъде сбъркана с леговище в На юг от Франция.

Но надалеч от светилище на Ривиерата, този интернат със закуска в действителност е един от най-хубавите места за престой в Англия единствено на един хвърлей от летище Станстед. Скрито в буколичен ъгъл на Есекс, убежището единствено за възрастни е определено за най-хубавото B&B в Англия за 2023 година, съгласно VisitEngland.

Има пет спални, личен бар и доста улеснения, в това число почтеност бар и меню за вечеря - и в случай че това не е задоволително единствено по себе си, има и награден мармалад за закуска. Piglets B&B е преобразуван в продължение на няколко години от някогашен хамбар с десятък от притежателите Макс и Криси Паркър.

Първоначално постройката е била употребена за настаняване на свине във фермата на фамилията през 60-те години на предишния век. Но надалеч от това да е дом за прасенца в този момент – което му дава името – леговище...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР