Със своя нов фирмен девиз “Бъдещето ти принадлежи марката Opel

...
Със своя нов фирмен девиз “Бъдещето ти принадлежи марката Opel
Коментари Харесай

Премиерите на Opel на автосалон „София 2017”

Със своя нов фирмен лозунг “Бъдещето ти принадлежи " марката Opel посреща посетителите на Международния авто салон в София, който ще радва почитателите на колите до 22 октомври. Германската марка залага на своя флагман Insignia във версиите Grand Sport и Sports Tourer, както и на най-новите си попълнения в X-гамата – Crossland X и Grandland X.
Новият Opel Insignia следва динамичния образец на огромните спортни купета, като показва стабилен вътрешен шир с помощта на новата градивна архитектура и предлага чудесно ниво на сигурност – тъкмо както следва да се чака от един същински флагман. Второто потомство на Insignia е оборудвано с авангардни матрични предни светлини и съвременни елекронни система за помощ на лидера.
Сред тях са дейна система за поддържане на лентата на придвижване, head up екран, както и дейната система на предния похлупак, допринасяща за повишение на отбраната на пешеходците придава приключен тип на нарасналото ниво на сигурност. Като цяло, новата Insignia впечатлява със страхотна динамичност, усъвършенстван вътрешен шир и чудесно комбиниране от качества и цена, което я прави съществено предизвикателство даже за продуктите на влиятелните автомобилни марки.



На Автомобилен салон София 2017 първата си поява пред българската необятна аудитория прави новият Opel Crossland X. Гъвкавият градски кросоувър предлага водещ в сегмента размер на багажника от 520 литра при използваеми и петте пътнически места, както и по-висока позиция на седене и надлежно отлична видимост. Както лидерът, по този начин и неговият сателит могат да се възползват от спечелилите голям брой награди и сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken) ергономични седалки. Opel е единственият производител, който предлага подобен огромен комфорт в този сегмент (това се отнася и за Crossland X и за Mokka X).


Дебют за България прави и новият Opel Grandland X. Гамата от свръхмодерни системи за подкрепяне на лидера и благоприятни условия обезпечаване на спомагателен комфорт при Grandland X включва адаптивен круз надзор АСС (Adaptive Cruise Control) с функционалности за различаване на пешеходци и автоматизирано спешно прекъсване AEB (Automatic Emergency Braking), предизвестие за унесеност на лидера DDA (Driver Drowsiness Alert), система за паркиране АРА (Advanced Park Assist) и камерата с 360° преглед са единствено някои от акцентите в тази тенденция.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР