Със своя интригуващ сюжет, любими герои и завладяващ геймплей, Suicide

...
Със своя интригуващ сюжет, любими герои и завладяващ геймплей, Suicide
Коментари Харесай

Играта Suicide Squad: Kill The Justice League е отложена отново

Със своя завладяващ сюжет, обичани герои и вълнуващ геймплей, Suicide Squad: Kill The Justice League е мощно предстояща игра за всички почитатели на DC. Феновете обаче ще би трябвало да почакат още малко, защото стартирането на играта още веднъж е отсрочено – тя ще излезе публично на 26 май тази година.

Според източници, забавянето се дължи на поправяне на неточности и възстановяване на избрани аспекти на играта, които липсват. Въпреки че играта получи известни рецензии поради онлайн условията и спомагателните поръчки, главният геймплей най-вероятно няма да се промени. Това е добра вест за почитателите на истинския франчайз на игри като Batman, защото механиката и представянето на сюжета на тези игри бяха доста по-добри от останалите на пазара

Играчите бяха ненапълно разочаровани от стартирането на Gotham Knights, друга скорошна игра от света на DC. Gotham Knights е създадена и пусната от Warner Bros и получи много рецензии.

Suicide Squad: Kill The Justice League ще означи едно от последните осъществявания на Кевин Конрой, известният озвучаващ артист, който умря предходната година. Конрой ще се появи в ролята на Барман в играта, въпреки че няма да бъде воин, с който ще можете да играете. Играта ще бъде пусната за PS5, Xbox Series X/S и PC.

Феновете се вълнуват за идната игра Suicide Squad: Kill The Justice League още когато беше оповестена през 2020 година Играта е създадена от Rocksteady Studios и се развива във версия с отворен свят на Метрополис от Разширената галактика DC, като включва четири основни персонажа – Харли Куин, Дедшот, Кинг Шарк и Капитан Бумеранг. Сюжетът на играта се концентрира към задачата на Suicide Squad да победи всички от Лигата на справедливостта, които са превърнати в суперзлодеи от Brainiac.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР