Със своето пето поколение, серията Galaxy Z продължава да променя

...
Със своето пето поколение, серията Galaxy Z продължава да променя
Коментари Харесай

Samsung стартира официално продажбите на новите Galaxy Z Flip5 и Z Fold5, Watch6 и на Tab S9 – вижте цените

Със своето пето потомство, серията Galaxy Z продължава да трансформира визиите за смарт телефони, с цел да предложи нови, впечатляващи благоприятни условия за приложимост, които улесняват всекидневието

Светлин Желев преди 7 минути 9 Сподели

Най-четени

ТелефониДаниел Десподов - 13:23 | 08.08.2023

Излезе описът със смарт телефоните на Samsung, които ще получат Android 14: бюджетните модели имат шанс

КосмосТеодора Александрова - 9:33 | 04.08.2023

Открита е нова планета с размерите на Юпитер с някои необикновени характерности

НаукаЕмил Василев - 18:30 | 08.08.2023

Учени рапортуваха първите доказателства за „ квантова суперхимия “, следена в лаборатория

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Днес Samsung започва публично продажбите в България на сгъваемите смарт телефони Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, на смарт аксесоарите от серията Galaxy Watch6 и на таблетите Galaxy Tab S9, които компанията показа единствено преди две седмици в границите на световната премиера Unpacked.

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 оферират неповторими преживявания с грациозен и стилен дизайн, безчет благоприятни условия за персонализация и мощна продуктивност. Новата Flex панта усъвършенства потребителското преживяване със сгъваемите телефони, като в същото време предлага естетически уравновесен и стабилен дизайн. Сгъваемите устройства разкриват невероятни благоприятни условия на камерата, като да вземем за пример функционалността FlexCam, с цел да правиш фотоси от всевъзможни ексцентрични ъгли. С по-голяма продуктивност и усъвършенствана батерия, поддържана от най-новия процесор, серията Samsung Galaxy Z преобразява опциите на смарт телефона – без значение дали е отворен или затворен. Новият външен екран Flex Window на Galaxy Z Flip5 е 3,78 пъти по-голям от предходното потомство и идва с необятен избор от познати и нови благоприятни условия. Той предлага повече варианти за персонализиране, да вземем за пример на часовници, които могат да се съчетават с дизайна на циферблата на часовник от серията Galaxy Watch6, както и елегантни рамки. Със завладяващия огромен екран и издръжлива батерия в най-тънкия и лек Fold до момента, Galaxy Z Fold5 може елементарно да се носи на всички места, като в същото време идва с най-мощната продуктивност в серията Galaxy Z.

Серията Galaxy Watch6 идва с оферти за здравни препоръки и по-мощна продуктивност в изтънчен и грациозен дизайн, с по-тънка рамка, по-голям и по-ярък екран и по-интерактивен потребителски интерфейс. И двата модела оферират още по-голям и разнороден избор от циферблати, както и нови варианти за каишката, с цел да могат да следват и реализират задачите си. Серията Galaxy Watch6 дава скъпа информация, която може да докара до позитивни промени денонощно, като предлага персонализирани и практични препоръки, рекомендации и мотивация. Отчитайки обстоятелството, че по-доброто здраве стартира с по-добрия сън, Samsung оказва помощ на потребителите да усъвършенстват ритъма си през нощта по този начин, както провеждат деня си, с фокус върху три основни детайла за по-добър сън: схващане на самостоятелните модели на сън, създаване на по-добри привички и основаване на удобна за съня среда.

Новата серия Galaxy Tab S9 предлага премиум артикули, които предефинират визията за таблети на пазара и слагат напълно нови стандарти за образно преживяване и изобретателна независимост. И трите нови модела от серията – Galaxy Tab S9, S9+ и S9 Ultra разполагат с Dynamic AMOLED 2X екрани за епично преживяване и развлечение, захранвани от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. В комплекта е включен S Pen с рейтинг IP68, който оказва помощ на потребителите да трансфорат концепциите си в действителност. Серията Galaxy Tab S9 е първата, която получава рейтинг IP68 и оказва помощ на потребителите да следват вдъхновението си, както вкъщи, по този начин и в придвижване.

Цени и наличия

 Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 идват в България на целесъобразни цени, както следва: Galaxy Z Flip5 (256GB) – 2,349 лева.; Galaxy Z Flip5 (512GB) – 2,579 лева.; Galaxy Z Fold5 (256GB) – 3,699 лева.; Galaxy Z Fold5 (512GB) – 3,949 лева.; Galaxy Z Fold5 (1TB) – 4,399 лева

Galaxy Z Flip5 се предлага в цветовете Мента, Графитено, Естествен памук и Лавандула, както и необятна гама от аксесоари в това число транспарантен калъф за аксесоари, калъф с похлупак от еко кожа, калъф Flipsuit и елементарен за носене силиконов калъф с пръстен, с цел да основат по-персонализирана визия.

Galaxy Z Fold5 се предлага в цветовете Студено синьо, Мистично черно и Естествен памук, а също и с разнообразни калъфи, които са практични и стилни, в това число калъф Slim S Pen Case, транспарантен калъф за аксесоари, калъф от еко кожа и стойка с каишка.

Със Samsung Care+ потребителите получават замяна на екрана през първата година след покупката в оторизиран сервиз на Samsung.

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 се предлага в размер от 44мм в графитен и сребрист цвят и 40 мм в графитено и златно. Galaxy Watch6 Classic се предлага в черно и сребристо с размери 43 мм и 47 мм.

Устройствата идват в България на целесъобразни цени в диапазона от 599 лева за Galaxy Watch6 40mm BT до 999 лева за Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE.

Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9+ и Tab S9 

Серията идва в два цвята, Бежово и Графитено, и в три размера: 14.6-инчов Tab S9 Ultra, 12.4-инчов Tab S9+ и 11-инчов Tab S9 и се предлага на целесъобразни цени в диапазона oт 1,749 лева за Galaxy Tab S9 Wifi (128GB) до 3,149 лева за Galaxy Tab S9 Ultra 5G (512GB).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР