Със свое решение от днес Врачанският окръжен съд реши да

...
Със свое решение от днес Врачанският окръжен съд реши да
Коментари Харесай

Екстрадират трима наши сводници в Италия

Със свое решение от през днешния ден Врачанският областен съд реши да извърши европейска заповед за арест по отношение на трима – П. П., С. П. и П. М. За тях е издадена европейска заповед за арест на 15 февруари т. година от арбитър по авансово следствие на първоинстанционен съд в италианския град Лече.

Първите двама са търсени поради присъединяване в проведена незаконна група " и трафик на хора, а С. П. и за закононарушението свеждане до и държане в състояние на иго, за които най-тежкото планувано наказване по италианското законодателство е 30 години отнемане от независимост.

П. М. е търсен от управляващите в Италия за употреба и подкрепяне на проституцията, за което е планувано наказване затвор до 12 години. Престъпленията са осъществени в разнообразни интервали от май 2021 година до януари 2023 година

В правосъдната зала и тримата обявиха, че желаят непринудено да бъдат предадени на италианските управляващи. Преди разглеждането всъщност на частните наказателни каузи, формирани във Врачанския областен съд след постъпила европейска заповед за арест във връзка с П. П., С. П. и П. М., от италианските управляващи бяха получени гаранции, че желаните лица ще бъдат върнати в България, откакто бъдат изслушани, с цел да изтърпят наложено им наказване отнемане от независимост или взета мярка, изискваща задържане, прецизираха от съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР