Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра Стани богат новият

...
Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра Стани богат новият
Коментари Харесай

Кошлуков направил голяма услуга на Билалов със свалянето на Стани богат

 Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра " Стани богат " новият шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков въобще не подозира каква супер услуга направи на Михаил Билалов. Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата кримка " Под прикритие "  моментално е бил нает за различен ангажимент, който сигурно ще му донесе солидни приходи. 

Носителят на премиите " Аскеер " и " Икар ", който има зад тила си над 50 функции в български и задгранични кино продукции и е притежател на 12 влиятелни награди от интернационалните фестивали, е бил нает за 9 " мокри поръчки " на територията на Съединени американски щати и Канада. 

В толкоз градове ще се играе комедийната режисура на режисьора Станимир Михайлов, " Мокра поръчка ", в която си партнира блестящият тандем Мишо Билалов и Николай Урумов. 

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им зрелище е единствено 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за край пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември. 

Програмата не е дефинитивна. Поради големия интерес измежду българите зад Океана, които желаят да се насладят на актьорския гений на Билалов, е допустимо да бъдат добавени още един-два града, написа " Пик ". Самият Билалов се вълнува извънредно от идното турне в Съединени американски щати и Канада, защото му е първото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР