Със стилен банкет в Ресторант Пещерата“ на Гара Лакатник един

...
Със стилен банкет в Ресторант Пещерата“ на Гара Лакатник един
Коментари Харесай

ОФК Локомотив – Мездра закри официално есенния полусезон

Със моден прием в Ресторант „ Пещерата “ на Гара Лакатник един от водачите в шампионата на Северозападната Трета лига – ОФК Локомотив – Мездра, закри публично есенния полусезон от спортно-състезателната 2022/2023 година

Тържеството почетоха кметът на община Мездра Иван Аспарухов, членове на Управителни съвет на клуба, спортно-техническият щаб, футболистите от представителния тим, спомоществователи.

Кметът на Мездра Иван Аспарухов поздрави играчите с отличното им показване през първия дял от шампионата и им пожела да запазят положителните взаимоотношения в своя колектив и да надградят през пролетния полусезон постигнатото до момента. С думи на признателност към момчетата се обърна и старши треньорът на тима Диан Попов.

По случай сполучливия завършек на полусезона Управителният съвет на ОФК Локомотив връчи грамоти на Васил Асенов – за „ Вратар №1 “, на Васил Сапунджиев – за „ Железен защитник “, на Деян Иванов – за „ Най-креативен халф “, на Светослав Валериев – за „ Най-полезен играч “, на Ваньо Иванов – за „ Най-универсален футболист “, на Ивайло Бояджиев – за „ Откритие на полусезона “, на Васил Калоянов – за „ Голмайстор на тима “, на Михаил Иванов – за създател на „ Най-красивия гол “ през есенния полусезон, в дуела с ОФК Бдин 1923 – Видин, на Иван Аспарухов за „ Най-перспективен млад футболист “, на Николай Ганчев и на капитана Генади Петров – за „ Старо куче медалист “, на Стефан Стефанов – за „ Карък на полусезона “ и на Диан Попов за „ The Best Coach “.

Ръководството на ОФК Локомотив издължи на футболистите всички дължими финансови тласъци.

Както прилича, на празненството не липсваше и торта с логото на клуба и крилатия рефере: „ От Мездра до Мароко – единствено „ Локо “! “.

Зимната подготовка на ОФК Локомотив – Мездра ще започва при започване на месец януари следващата година.    
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР