Със спортен празник ще бъде открита официално обновената спортна зала

...
Със спортен празник ще бъде открита официално обновената спортна зала
Коментари Харесай

Със спортен празник откриват обновената зала „Абритус” в Разград

Със състезателен празник ще бъде открита публично обновената спортна зала „ Абритус ” в Разград. Събитието, проведено от Община Разград и Спортния клуб по баскетбол ”Вълци-Разград ” е на 17 декември, оповестиха от общинската администрация.

На празника са поканени някогашни разградски баскетболисти от разнообразни генерации, представители на други спортни клубове от града и района, всички фенове на спорта в Разград, деца и възрастни.  Тържествената част стартира в 11:00 ч., а час по-късно е демонстративният мач на ветерани-баскетболисти от Разград. В 13:00 ч. ще се организира и първият формален мач в обновената зала. Той ще е сред тимовете на „ Вълци-Разград " и Шумен за момчета до 14 години - кръг от Елитна група Изток.

Събитията не са единствено на баскетболното игрище, а и във фоайето на спортна зала „ Абритус ”, където ще има занимания за децата. Там ще бъдат новаторски мини роботи, обезпечени от ПФК ”Лудогорец 1945 ”, както и други игри, свързани с баскетбола.  След 11:00 ч. в събота, 17 декември, през целия ден залата е отворена за всички, които желаят да я посетят.

Както Българска телеграфна агенция заяви, довършителните работи по ремонта на спортната зала започнаха в края на юли. Още при започване на мандата си актуалното управление на Община Разград разгласи за собствен приоритет довършването на ремонтните действия на спортна зала „ Абритус “ и предприе нужните ограничения по осъществяване на този приоритет. Ремонтът беше почнал през 2013 година, само че спря и към довършването му породи комплициран юридически проблем. През актуалната година управлението на Община Разград съумя да се оправи с този проблем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР