Със спортен празник бе открито новото игрище в 60 основно

...
Със спортен празник бе открито новото игрище в 60 основно
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова присъства на отриването на нова спортна площадка в 60 ОУ в кв. „Бенковски“


Със състезателен празник бе намерено новото игрище в 60 главно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ в кв. „ Бенковски “. Игрището е с размери 45 на 25 метра, положена е изкуствена трева и е построено осветяване.Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Инвестицията е на стойност 170 хиляди лв.. Опуснати са още 70 хиляди за саниране на една от постройките на учебното заведение. Игрището е построено по самодейност на жителите и на районния кмет, които работиха в тясно съдействие за реализирането на плана. Младежи от региона пристигнаха при мен дружно с кмета с концепцията, поддържах я и през днешния ден към този момент децата могат да се радват на новото спортно оборудване. Това сподели кметът Йорданка Фандъкова по време на спортния празник в учебното заведение. Инвестициите в образованието са извънредно значими, тъй като обезпечават по-добра среда за образование и спорт на децата ни, акцентира столичният кмет Фандъкова. В момента се строят още 7 нови учебни здания, като четири от тях се намират в дребни обитаеми места.

В село Негован в регион „ Нови Искър “, в с. Мрамор в регион „ Връбница “, кв. Симеоново във Витоша и в кв.Требич в регион „ Надежда “ построяваме нови кабинети и физкултурни салони, уточни Фандъкова Предстои да стартира работа по реорганизация и създаване на още три учебни здания в 30 учебно заведение в регион „ Връбница “, 100 учебно заведение в регион „ Сердика “ и 28 учебно заведение в „ Красна поляна. “

На събитието участваха зам.-кметът Ирина Савина и кметът на регион „ Сердика “ Тодор Кръстев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР