Със споразумение е приключило наказателно производство срещу осемнадесетгодишният А.П., обвинен

...
Със споразумение е приключило наказателно производство срещу осемнадесетгодишният А.П., обвинен
Коментари Харесай

Наложено наказание на извършителя на грабеж в с. Ръждак

Със съглашение е завършило наказателно произвеждане против осемнадесетгодишният А.П., упрекнат от Районна прокуратура – Петрич за осъществено от него закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Младежът е престъпно проявен, против него се водят досъдебни производства и има висящи каузи в съда. На 21.05.2020 година, в региона на ресторант „ Хановете “ в с. Ръждак, община Петрич, подсъдимият П. нападнал възрастен мъж, като издърпал от него златен синджир и кръстче. Впоследствие накитите били оставени от него в заложна къща в гр. Сандански против парична сума в размер на 1075 лв..

Гръцки жител, карал след приложимост на опиати, се призна за отговорен

Още същия ден причинителят на грабежа е бил открит и арестуван. Подсъдимият се е признал за отговорен за осъщественото от него незаконно действие, като се е съгласил да му бъде наложено наказване от три години „ отнемане от независимост “ с петгодишен изпитателен период. Отнетите движимости са били върнати на техния притежател, а парите възобновени с протокол за непринудено предаване на представителя на заложната къща.

Съдът е одобрил подписаното сред страните съглашение. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР