Със специално шоу под наслов „Нашите шампиони“ ще бъде отбелязан

...
Със специално шоу под наслов „Нашите шампиони“ ще бъде отбелязан
Коментари Харесай

Шоу спектакъл отбелязва края на сезона в Суперлигата за Хебър

Със особено шоу под наслов „ Нашите първенци “ ще бъде маркиран края на сезона в Суперлигата за мъжкия тим на Хебър (Пазарджик). Спектакълът ще бъде във вторник, 30-и април, от 18:30 часа в спортна зала “Васил Левски”. Идеята е почитателите да се срещнат още един път със своите любимци, като дружно за последно да отпразнуват постигнатите триумфи.
Както е известно Хебър направи извънредно сполучлив сезон 2018/2019, като победи за първи път в клубната си история с Купата на България и приключи със сребърните оценки в Суперлигата.


„ Отборът заслужава уместно изпращане, тъй като реализира доста, а и последният мач от шампионата бе посещение. Затова взехме решение да организираме този театър, в който волейболисти и страхотната ни аудитория ще бъдат още един път дружно. От Община Пазарджик пък ще наградят всеки един волейболист от състава с поименен плакет. Също по този начин ще има доста занимания за почитателите, както и доста приятни изненади “, разяснява за BGvolleyball.com техническият шеф на Хебър Сашо Иванов.
От управлението на клуба разкриха още, че за положителното въодушевление на всички ще се погрижи известната българска група Deep Zone, като дават обещание незабаравимо шоу за всички присъстващи и доста прелестно въодушевление.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР