Със специално лично обръщение най-харесваният турски актьор Къванч Татлъту кани

...
Със специално лично обръщение най-харесваният турски актьор Къванч Татлъту кани
Коментари Харесай

У нас тръгва нов сериал с най-харесвания турски актьор

Със особено персонално послание най-харесваният турски артист Къванч Татлъту кани българските фенове да се насладят на премиерата на най-новия сериал с негово присъединяване – " Семейството “. Модерната продукция, която разбуни духовете в южната ни съседка с ексцентричния си сюжет, основа на който е психоанализата, потегля у нас в ефира на новия фамилен канал bTV Story в деня на неговия старт – 11 декември (понеделник). Епизодите ще бъдат показвани всяка делнична вечер от 19:00 ч. и ще вървят редом с премиерното лъчение на поредицата в Турция и в още 80 страни по целия свят. 

В " Семейството “ Къванч влиза в ролята на Аслан – притежател на нощен клуб и глава на авторитетната фамилия Сойкан. Той поема сенчестия бизнес на фамилията си след самоубийството на татко си и с всички сили се стреми да го избави и изсветли. Неочакваната поява на Девин (в чийто облик влиза ослепителната Серенай Саръкая), обаче, прекатурва както неговия, по този начин и живота на околните му завинаги… 

Историята:

По време на самолетен полет от Измир до Истанбул Аслан (Къванч Татлъту) се среща с Девин (Серенай Саръкая) – млада и амбициозна психоложка, бореща се сама с превратностите на ориста и подготвена на всичко, с цел да отбрани единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два разнообразни свята и имат радикално разнообразни възгледи за живота, двамата се впускат в плевел любовен романс с непредвидими последствия… 

Аслан води обичаната си в фамилния дом, където с стоманен пестник ръководи властната му и амбициозна майка Хюлия (Нур Сюрер). През всички тези години тя е съумяла да сплоти семейството си в духа на цялостен матриархат и за нея фамилните полезности са над всичко. Хюлия упорства Аслан да живее по нейните правила, само че в този момент се сблъсква с най-големия си боязън – да не изгуби престижа си пред него – в лицето на съобразителната Девин. 

Провокирана от личните си демони, психоложката взема решение да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие оттатък привидната естетика. Тайните, които схваща благодарение на психоанализата, обаче, трансформират радикално визията ѝ за " Семейството “. Дали по този метод Девин няма да рискува връзките си с Аслан, феновете ще схванат в епизодите на премиерната поредност – от 11 декември (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story. 

Актьорите:

Със " Семейството “ Къванч Татлъту бележи завръщането си на дребния екран в Турция след 4-годишна пауза. Негова екранна партньорка е една от най-популярните актриси в южната ни съседка – Серенай Саръкая, позната на феновете на bTV с функциите си в " Кварталът на богатите “ и " Божествено “. За взаимната си игра, преди броени дни двамата бяха отличени за " Екранна двойка на 2023 година “ на най-престижните телевизионни награди в Турция – " Златна пеперуда “. 

За най-нетърпеливите почитатели " Семейството “ ще е наличен 7 дни преди ефир онлайн на VOYO.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР